Sunday, December 5, 2010

CRH Oliebollen Rit 31/12/2010

Ook al ligt er nu nog sneeuw en is het glad, met de dooi die nu inzet kan er 31 december gewoon gereden worden. Ik weet dat bij iedereen, ondanks de winter, voldoende benzine in het lichaam borrelt om de machines aan te trappen.

Vrijdag 31 december is de eerst "CRH Oliebollen Rit", om 14:00 uur verzamelen op de boulevard van Harderwijk bij Hotel/ Cafe Monopole. Na een rit van ongeveer 50 min. drinken we nog een oudejaarsborrel. Volgens goed gebruik is het uiteraard met open uitlaten (mocht je die niet al hebben). Dus zet je accu aan de lader, gooi je tank vol, schroef je dempers eraf en kom
31 december naar Harderwijk. Hou het blog in de gaten voor nieuws!

4 comments:

Jacob1977 I Single Cylinder said...

Goed bezig MJ! Ga zeker de schuur in......want dit mag ik niet missen (en dat kan ik ook naar jullie niet verantwoorden...)

Mrk said...

Ben er bij!

rob said...

Ik zal de föhn er es opzetten, zodat accu, olie, benzine, en al wat bevriezen kan keurig op tijd ontdooit is! Ben erbij!

Lennart said...

He caféracers Harderwijk,

Ik bewonder jullie blog en jullie enthousiasme voor de café racelarij. Daarom zou ik jullie na de verkleumende oliebollenrit graag willen uitnodigen voor een kop warme chocomelk, een wijntje of biertje en verse oliebollen natuurlijk bij een brandende haard aan de Martinus Nijhoffstraat.
Uurtje of vier is dat toch?
Groeten van jullie soigneur